Xledger är ett kraftfullt molnbaserat affärssystem

Xledger Sverige eller Xledger AB har kontor i Bromma, Stockholm. Xledger är ett affärssystem som är helt molnbaserat. Det är ett bra och kraftfullt alternativ.

Vad erbjuder Xledger?

För att förstå vad Xledger erbjuder, bör man först och främst förstå vad ett affärssystem är. Affärssystem är ett slags paket med applikationer som är integrerade i ett IT-system. Detta används för att hantera företagets information och verksamhet, såsom för styrning och administration. Man kan kalla det för ett verksamhetsbaserat systemstöd. Idag är affärssystem en självklarhet för många företag. Det gäller framförallt medelstora och större företag, eller viss typ av verksamhet där det behövs.

Med Xledger kan du hantera exempelvis ditt bolags ekonomistyrning, administration och analys. Xledger hör till de mest kompletta affärssystemen ute på marknaden. Över 10 000 bolag i ett stort antal länder i världen använder sig av Xledger. Även om just du aldrig skulle ha talats om just detta företag, så är det en storspelare inom sitt segment.

Xledger är ett bra val

Det finns flera anledningar till varför Xledger är ett bra val förutom att de är stora och väletablerade inom sitt segment.

Här finns det många funktioner som är användbara just när du behöver det. Det kan till exempel vara ekonomistyrning eller projektredovisning. Men affärssystemet hjälper även till med saker som tidrapporteringen och faktureringen. Ytterligare ett bra exempel på något som kan underlätta mycket är stöd för lagerhantering.

Här finns inte bara finesser och avancerade tekniska funktioner. Du kan analysera statistik med olika analysverktyg också. Detta underlättar givetvis när viktiga beslut ska fattas.

Ytterligare en ytterst viktigt fördel är att det är relativt enkelt att implementera, till skillnad från vissa andra lösningar. Du behöver ingen specialutrustning och inga lokala installationer av mjukvara behöver heller. Detta finns tillgängligt som en molntjänst. Du bara koppla upp dig genom en dataanlutning för att ta del av detta. All din information lagras i en skyddad databas, där du och dina kollegor kan arbeta tillsammans.

Denna typer av systemlösningar behövs framförallt när små företag har börjat expandera. När det behövs nya system och kraftfullare verktyg, så är Xledger ett bra och kostnadseffektivt val för många kunder.

Utmärkt flexibilitet

Denna lösning erbjuder även mycket flexibilitet, där affärslösningen fungerar även på mobiltelefoner och surfplattor. Det spelar ingen roll om du använder Apple, Android, Windows eller Linux.

I mobilappen kan du exempelvis:

  • Få åtkomst till en anställdslista
  • Godkänna betalningar
  • Bifoga bilagor
  • Sköta tidrapporteringen

Det finns ännu fler funktioner, detta är bara några exempel. Detta underlättar i många situationer. Det kan till exempel gälla om du är på en affärsresa eller om dina kollegor befinner sig i en maskinpark. Det finns dessutom särskilda finesser för dig som är chef eller ledare. Där kan man få både en överblick över ekonomin och en överblick över de anställda.